Rød kjærlighet

Rød kjærlighet

fredag 21. januar 2011

Forklekjole til 4 års dag :)

Dagens/kveldens lille syprosjekt er en liten forkle kjole som min sjønne tantejente skal få til 4 års dagen sin.

Dagen blir feiret på søndag, å vi har jo allerede kjøpt gave... men fikk lyst å lage en liten tileggsgave :). Fremme på kjolen...vurdere å legge på et par små lommer fremme...til pynt. Men fortsatt i tankeboksen, vil jo ikke dekke til de sjønne mønsteret :)


Kjolen bak...

Jeg har brukt 1 time forgjeves i kveld på å lete etter noen blonder jeg var sikker på jeg hadde...ville brukt de nede rundt kanten, får ta en tur på butikken å ordne nye.
Å  kanskje en liten svart/sølvfarget lomme me lik svart hjerte knapp som er brukt til å kneppe kjolen sammen med. Vi får se hva mårendagen bringer...kanskje de blir litt forandringer :) 

Kom gjerne me tips & ideer for hva som ville vert fint som tilbehør...

Riktig fin fredagskveld til dere å god helg :)

4 kommentarer:

 1. Den var fin:) Nå blir nok Sara fornøyde.

  SvarSlett
 2. Har du smugkikket på gaven... Takk, nå er de bare å håpe den passer i str til hu :)

  SvarSlett
 3. For en knallfine kjole! Velkommen til bloggeverden:-)

  SvarSlett
 4. Du er jo kjempeflink! Og her kan ikke jeg tre en symaskin en gang! Tydelig hvem som arvet den kreative siden i familien! Blir spennende å følge deg!

  SvarSlett

Carpe Diem ♥♥♥

Tiden flyr fort...Ta mange bilder,le mye, tilgi, snakk ut,dans i regn, trøst en venn, vær oppe sent, smil til ansiktet gjør vondt, elsk som du aldri har blitt såret,og lev livet til det fulle!
Fortell noen hva de betyr for deg, vær ikke redd for å ta sjanser, og mest av alt, Lev i øyeblikket, fordi hvert sekund du bruker på å være sint......... eller opprørt, er ett sekund av lykke du aldri vil få tilbake ♥♥♥